اخبار صنایع پخت خراسان

نخستین پایلوت نان دانشگاه فردوسی با مشارکت صنایع پخت مشهد

پایلوت نان دانشگاه فردوسی

افتتاحیه نخستین پایلوت واحد ویژه آموزشی، تحقیقاتی گروه علوم صنایع غذایی با عنوان پایلوت نان با مشارکت صنایع پخت مشهد...

دانشگاه فردوسی مشهد در ارتباط صنعت غذايي با دانشگاه در سال اقدام و عمل، نخستین پایلوت واحد ویژه آموزشی، تحقیقاتی گروه علوم صنایع غذایی با عنوان پایلوت نان با مشارکت صنایع پخت مشهد را در روز دوشنبه 17 خرداد ماه 1395 در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح نمود