فر کانوکشن صنایع پخت مشهد، یک مینی فر پخت مدرن با قابلیت‌های بسیار متنوع است. فر کانوکشن، انتخابی عالی برای راه‌اندازی کسب و کار، کارگاه‌های قنادی و نانوایی، رستوران‌ها، فست فود‌ها، کترینگ‌ها، آموزشگاه‌های پخت و حتی استفاده خانگی است و کاملا مناسب برای پخت انواع شیرینی، کیک، نان‌های حجیم و غذاهای گوناگون مانند پخت مرغ، ماهی، کباب و پیتزا می باشد.

فر کانوکشن یک فر پخت کاربردی و منحصر به فرد در حوزه پخت و پز می باشد که می‌تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای انواع کسب و کارها باشد. از پخت غذاهای رستورانی و فست فود گرفته تا تهیه شیرینی‌ها و نان‌های متنوع. فر کانوکشن، می‌تواند انتخابی ایده‌آل برای آغاز یک کسب و کار یا تولید محصول در مقیاس کوچک باشد. یکی از بزرگترین مزیت‌های فر پخت کانوکشن، تنوع در پخت محصولات است. فر کانوکشن قادر به تولید انواع شیرینی، کیک، انواع نان حجیم و غذاهای متنوع از قبیل : پخت مرغ ،کباب،پیتزا و... با بهترین کیفیت پخت می باشد.

پخت کیک با فر کانوکشن
پخت پیتزا با فر کانوکشن
پخت شیرینی با فر کانوکشن
پخت ماهی با فر کانوکشن
پخت غذا با فر کانوکشن

سیستم کانوکشن، توزیع یکنواخت دما، پخت سریعتر

"کانوکشن"، یک قابلیت جدید است که باعث هدایت یکنواخت گرما در داخل فر پخت می‌شود. این قابلیت به صورت یک فن قدرتمند به شکل پروانه به‌طور اختصاصی در انتهای فر نصب می‌شود تا دمای درون فر پخت در طول عملیات پخت و پز تنظیم و یکنواخت باقی بماند. فرهای مجهز به قابلیت کانوکشن توانایی پخت و پزی بهتر و بیشتری را ارائه می‌دهند و باعث می‌شوند غذاها به‌طور یکنواخت‌تر، دقیق‌تر و سریعتر پخته شوند.

محفظه تخمیر مجزا به عنوان مکمل فر های کانوکشن

فر کانوکشن از دو قسمت محفظه پخت و محفظه تخمیر، تشکیل شده است.

محفظه پخت فر کانوکشن که کابین پخت نیز نامیده می شود مجهز به بخار است، و امکان تزریق بخار، به محصول را در حین پخت فراهم می نماید و منجر به بهبود فرآیند پخت محصول می‌گردد. کابین پخت کانوکشن مجهز به شیشه سیکوریت و لامپ روشنایی می باشد تا امکان مشاهده محصول در حال پخت را برای کاربران فراهم نماید.

FERMENTATION

CHAMBER

محفظه تخمیر فر کانوکشن، که فرمنتیشن (اتاق تخمیر) نیز نامیده می شود، در قسمت تحتانی فر کانوکشن طراحی شده و برای انجام فرآیند تخمیر خمیر مورد استفاده قرار می‌گیرد و قابلیت پخت نان‌های حجیم و محصولاتی که نیاز به بخار دارند، را به راحتی برای این فر، فراهم می سازد. از این رو می‌توان از این فر به عنوان یک دستگاه پخت نان فانتزی کوچک استفاده کرد. محفظه تخمیر طوری طراحی شده که قابلیت جداسازی از محفظه پخت را دارد و حتی در صورتی که مشتری نیاز به این قسمت نداشته باشد، فر کانوکشن بدون محفظه تخمیر تولید می‌شود.

سیستم حرارتی فر کانوکشن

توزیع حرارت در فر کانوکشن به واسطه گردش جریان هوای گرم توسط فن‌های به کار رفته، به صورت کاملا غیرمستقیم صورت می‌گیرد. این فن‌ها دارای طراحی ویژه‌ای بوده و گردش هوا را با بازدهی بسیار بالا انجام می‌دهند. با توجه به مجهز بودن فر کانوکشن به فن‌های داخلی، این دستگاه به نام "فر فن دار" یا "فر وزشی" نیز شناخته می‌شود. کیفیت بسیار بالای پخت، نتیجه‌ای از سیستم حرارتی پیشرفته و توزیع عالی گرما در فرهای کانوکشن می‌باشد.

سیستم حرارتی فر کانوکشن
سیستم کنترلی فر کانوکشن

سیستم کنترلی فر کانوکشن

در فر کانوکشن کلیه عملیات کنترلی بوسیله تابلو برق الکترونیکی دقیق و پیشرفته، که مخصوص این فر پخت و توسط شرکت صنایع پخت مشهد طراحی شده است، انجام می شود. از طریق این سیستم کنترلی تنظیمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان خاموش شدن اتوماتیک دستگاه و تایمر زمان پخت انجام شده و اپراتور می تواند برنامه های از پیش تنظیم شده جهت پخت را اجرا نماید.

فر کانوکشن به علت عایق‌بندی کامل و بازدهی بالا مصرف سوخت بسیار پایینی دارند و به همین دلیل هزینه‌های تولید را پایین آورده و محصول نهایی مزیت رقابتی بیشتری خواهد داشت. مینی فر کانوکشن با این قابلیت طراحی شده است که به سرعت گرم می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد که در زمان پخت صرفه‌جویی کنید.

مدل ها و مشخصات انواع فر کانوکشن

فر کانوکشن شرکت صنایع پخت مشهد، در دو مدل: فر کانوکشن گازی و فر کانوکشن برقی و در دو ظرفیت: 5 دیس و 10 دیس طراحی و تولید می‌شود. فر کانوکشن مجهز به کابین فرمنتیشن یا اتاق تخمیر می باشد، که می تواند طبق سفارش مشتریان محترم تولید گردد. تنوع در مدل‌ها و ظرفیت‌های فر کانوکشن به کاربران این امکان را می‌دهد تا متناسب با نیازهای خود در هر محیطی از این فر پخت استفاده کنند. فر کانوکشن می تواند به عنوان یک فر پخت صنعتی در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی مختلف، یا به عنوان یک فر خانگی برای استفاده در منازل مورد استفاده قرار گیرد و کاربران از امکانات و قابلیت‌های متنوع آن برای پخت انواع محصولات بهره‌مند شوند.

فر کانوکشن 10 سینی

فر کانوکشن 10 دیس

فر کانوکشن 10 سینی یا فر کانوکشن 10 طبقه، همان‌طور که از نامش پیداست، دارای 10 طبقه و 10 عدد سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر است. محفظه تخمیر این فر نیز ظرفیتی معادل 10 سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر دارد. این فر با ظرفیت بالا، گزینه‌ای ایده‌آل برای استفاده در محیط‌های صنعتی و تولیدی با حجم زیاد است. به همین دلیل، فر کانوکشن 10 سینی به عنوان یک فر کانوکشن صنعتی در بازار شناخته می‌شود و در مصارف حرفه‌ای به‌کار گرفته می‌شود.

فر کانوکشن 5 طبقه

فر کانوکشن 5 دیس

فر کانوکشن 5 سینی یا فر کانوکشن 5 طبقه، همان‌طور که از نامش پیداست، دارای 5 طبقه و 5 عدد سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر است. محفظه تخمیر این فر نیز ظرفیتی معادل 5 سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر دارد. این فر پخت می‌تواند یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای شروع کسب‌وکار، کارآفرینی، ایجاد کارگاه‌های کوچک، مشاغل خانگی، آموزشگاه‌های پخت و تولید در مقیاس کوچک باشد. به همین دلیل، این فر به عنوان یک فر کانوکشن نیمه‌صنعتی یا کارگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فر کانوکشن 10سینی

فر کانوکشن 10 دیس

فر کانوکشن 10 سینی یا فر کانوکشن 10 طبقه، همان‌طور که از نامش پیداست، دارای 10 طبقه و 10 عدد سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر است. محفظه تخمیر این فر نیز ظرفیتی معادل 10 سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر دارد. این فر با ظرفیت بالا، گزینه‌ای ایده‌آل برای استفاده در محیط‌های صنعتی و تولیدی با حجم زیاد است. به همین دلیل، فر کانوکشن 10 سینی به عنوان یک فر کانوکشن صنعتی در بازار شناخته می‌شود و در مصارف حرفه‌ای به‌کار گرفته می‌شود.

فر کانوکشن 5 سینی

فر کانوکشن 5 دیس

فر کانوکشن 5 سینی یا فر کانوکشن 5 طبقه، همان‌طور که از نامش پیداست، دارای 5 طبقه و 5 عدد سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر است. محفظه تخمیر این فر نیز ظرفیتی معادل 5 سینی با ابعاد 60×40 سانتی‌متر دارد. این فر پخت می‌تواند یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای شروع کسب‌وکار، کارآفرینی، ایجاد کارگاه‌های کوچک، مشاغل خانگی، آموزشگاه‌های پخت و تولید در مقیاس کوچک باشد. به همین دلیل، این فر به عنوان یک فر کانوکشن نیمه‌صنعتی یا کارگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدل

ابعاد دستگاه (سانتی متر)

وزن دستگاه (کیلوگرم)

ابعاد سینی (سانتی متر)

ابعاد قسمت وزشی

توان قسمت وزشی (کیلووات)

ولتاژ قسمت وزشی

ابعاد محفظه تخمیر

توان محفظه تخمیر

ولتاژ محفظه تخمیر

MBI CEO 5 T

فر برقی 5 دیس

ابعاد دستگاه (سانتی متر) 176*86*144

وزن دستگاه (کیلوگرم) 240

ابعاد سینی: 60*40

ابعاد قسمت وزشی:93*86*144

توان قسمت وزشی (کیلووات): 3

ولتاژ قسمت وزشی: 380

ابعاد محفظه تخمیر: 85*86*120

توان محفظه تخمیر: 300

ولتاژ محفظه تخمیر: 220

MBI CEO 10 T

فر برقی 10 دیس

ابعاد دستگاه (سانتی متر) 217*86*144

وزن دستگاه (کیلوگرم) 455

ابعاد سینی: 60*40

ابعاد قسمت وزشی:146*86*144

توان قسمت وزشی (کیلووات): 6

ولتاژ قسمت وزشی: 380

ابعاد محفظه تخمیر: 71*86*120

توان محفظه تخمیر: 300

ولتاژ محفظه تخمیر: 220

MBI CGO 5 T

فر گازی 5 دیس

ابعاد دستگاه (سانتی متر) 186*86*155

وزن دستگاه (کیلوگرم) 260

ابعاد سینی: 60*40

ابعاد قسمت وزشی:100*86*155

توان قسمت وزشی (کیلووات): 0.4

ولتاژ قسمت وزشی: 220

ابعاد محفظه تخمیر: 85*86*135

توان محفظه تخمیر: 300

ولتاژ محفظه تخمیر: 220

MBI CGO 10 T

فر گازی 10 دیس

ابعاد دستگاه (سانتی متر) 225*86*155

وزن دستگاه (کیلوگرم) 425

ابعاد سینی: 60*40

ابعاد قسمت وزشی:154*86*155

توان قسمت وزشی (کیلووات): 0.8

ولتاژ قسمت وزشی: 220

ابعاد محفظه تخمیر: 71*86*135

توان محفظه تخمیر: 300

ولتاژ محفظه تخمیر: 220

مکان ها و مشاغل مورد استفاده از فر کانوکشن

فر کانوکشن به دلیل تنوع در پخت، چندکاره بودن، و سایر مزیت های دیگرش، کاربردهای ویژه‌ای در بسیاری از حوزه‌ها دارد.

هتل‌ها | کافه ها | کترینگ‌ها | رستوران‌ها | فست فودها | بیمارستان‌ها | هایپرمارکت‌ها | آموزشگاه ها | مجموعه‌های تهیه غذا | صاحبان مشاغل فانتزی و قنادی | کارگاه‌های قنادی و نانوایی با تنوع بالای محصولات | ایجاد مشاغل خانگی و کارگاهی

مزیت های مینی فر کانوکشن

  • پخت محصولات با بالاترین کیفیت
  • پخت سریع و یکنواخت
  • مصرف سوخت کاملا بهینه
  • تنوع در پخت محصولات
  • امکان تولید محصولات متنوع
  • توزیع حرارت به صورت کاملا یکنواخت
  • سیستم حرارتی پیشرفته و توزیع عالی گرما
  • سریع آماده شدن فر برای شروع به کار
  • جنس بدنه و داخل محفظه پخت استیل مخصوص صنایع غذایی
  • دارای یک سال گارانتی و خدمات پس از فروش مادام العمر
  • مناسب برای استفاده در کارگاه‌های قنادی، نانوایی، رستوران‌ها، فست فودها، هتل‌ها، هایپرمارکت‌ها، مجموعه‌های تهیه غذا و کترینگ‌ها، بیمارستان‌ها

ویژگی های مینی فر کانوکشن

  • عایق‌بندی کامل
  • مجهز به چهار چرخ برای حمل و جابه جایی آسان
  • مجهز به فن وزشی
  • سیستم کنترل دیجیتال
  • سیستم وزش هوای داغ
  • مجهز به کابین بخار (فرمنتیشن)
  • مجهز به سیستم روشنایی
  • قابل تولید در دو نوع گازی و برقی
  • مجهز بودن به سیستم بخار
  • مجهز به چهار چرخ برای حمل و جابه جایی آسان
  • سفارشی سازی فر کانوکشن با توجه به نیاز مشتریان
  • دارای جدیدترین استانداردهای جهانی

حمل و ارسال فر کانوکشن گازی و برقی

برای حمل و جابه‌جایی ایمن فر کانوکشن، می توانید از لیفتراک استفاده نمایید. هنگام جابجایی فر کانوکشن با استفاده از لیفتراک، برای حفاظت از ساختار داخلی و خارجی فر از آسیب‌های احتمالی، مهم است که فر پخت را به صورت عمودی جابه جا کنید. برای انجام این کار، از سمت جانبی دستگاه، با استفاده از شاخه‌های بلند لیفتراک، دستگاه را برداشته و به محل مورد نظر منتقل می‌کنیم.

فر کانوکشن یا معروف به فر وزشی مجهز به چهار عدد چرخ جهت حرکت آسان‌تر می‌باشد. از این چهار چرخ، یکی در جلو و دیگری در عقب مجهز به سیستم ترمز می‌باشد. با فشردن پدال ترمز، از جابجایی ناخواسته جلوگیری و فر پخت ثابت می‌شود. هنگام ارسال فر کانوکشن، چهار عدد دستگیره برای جابه‌جایی آسان‌تر ارسال می‌شود. با نصب این چهار دستگیره در چهار گوشه دیواره خارجی فر، می‌توانید به راحتی فر را حمل و جابه‌جا کرده و از امکانات حمل و نقل آسان‌تر این فر بهره‌برداری نمایید.

استاندارد و گواهینامه های فر کانوکشن

رعایت استانداردهای بروز دنیا در طراحی و ساخت فر کانوکشن گازی و برقی همچنین استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مقاوم باعث می‌شود تا این دستگاه پخت عمر طولانی داشته و عملکرد بهینه خود را در طول زمان حفظ کند و در نهایت باعث ایجاد اعتماد کاربران و ارائه محصولات با کیفیت بالا شود. استانداردها، گواهینامه ها و مقررات فنی در فر کانوکشن گازی و برقی به منظور اطمینان از کیـفیت، ایـمنی و عملکرد بهینه آن تعیین می‌شوند.

استاندارد ملی ایران

استاندارد ملی ایران

گواهینامه ISO 9001

گواهینامه ISO 9001

گواهینامه GOST روسیه

گواهینامه GOST  روسیه

گواهینامه CE اروپا

گواهینامه CE اروپا

گواهینامه CSA کانادا

گواهینامه CSA کانادا

گواهینامه UL کانادا

گواهینامه UL کانادا

فیلم پخت با فر کانوکشن گازی و برقی

سوالات متداول فر کانوکشن

دستگاه پخت کانوکشن در دو مدل: فر پخت کانوکشن گازی و برقی و در دو سایز  5 سینی و 10 سینی طراحی و تولید می گردد.

تنوع محصولات قابل تولید با فر کانوکشن بسیار زیاد است. محصولاتی از قبیل : نان های حجیم ، انواع شیرینی های خانگی و انواع کیک و کاپ کیک از یک طرف و از طرف دیگر غذاهای متنوع مانند پیتزا، پیراشکی، لازانیا، مرغ، ران مرغ، کتف و بال مرغ، گوشت، استیک، برگر،کباب و . . . همگی با این فر وزشی با کیفیت عالی قابل پخت هستند.

توزیع حرارت در فر کانوکشن به واسطه گردش جریان هوای گرم توسط فن‌های به کار رفته، صورت می‌گیرد. در حالت فر کانوکشن گازی برق مورد نیاز تک فاز و در جالت برقی برق سه فاز مورد نیاز می باشد.

با توجه به کاربردهای متفاوت فر کانوکشن، این محصول با نام های متفاوتی از قبیل: مینی فر وزشی، فر کانوکشن گازی طبقه ای، مینی فر پخت نان فانتزی، فر کانوکشن خانگی، فر کانوکشن گازی صنعتی، فر کانوکشن گازی نیمه صنعتی شناخته می شود.

گارانتی یک سال -خدمات پس از فروش به صورت مادام العمر

فر کانوکشن به دو صورت، با اتاق بخار (فرمنتیشن) و بدون آن، تولید می‌شود تا مشتریان بتوانند بر اساس نیاز خود آن را سفارش دهند.

بله، فر کانوکشن قادر است در حین پخت محصول بخار تولید کند و برای تولید محصولات حجیم که به بخار نیاز دارند، کاملاً مناسب است.

با توجه به میزان سفارشاتی که در صف تولید قرار دارند، مدت زمان ساخت و تحویل فر کانوکشن ممکن است متغیر باشد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر و جزئیات بیشتر، می‌توانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

ولتاژ برق مصرفی فر وزشی گازی تک‌فاز (220 ولت) است و این فر کاملاً مناسب برای استفاده با گاز شهری و برق شهری می‌باشد.

ولتاژ برق مصرفی فر وزشی برقی سه فاز 380 ولت می باشد.

نصب و راه اندازی فر پخت کانوکشن برای مشتریان عزیز به صورت کاملا رایگان می باشد.

دستگاه کانوکشن کاملا مناسب برای استفاده در کارگاه‌های قنادی و نانوایی با تنوع بالای محصولات، رستوران‌ها، فست فودها، هتل‌ها، هایپرمارکت‌ها، مجموعه‌های تهیه غذا و کترینگ‌ها، بیمارستان‌ها، آموزشگاه های پخت و مصارف خانگی می باشد.

قیمت فر کانوکشن گازی و برقی

شرکت صنایع پخت مشهد با هدف ارائه تجربه‌ خریدی مطمئن، آسان و رضایت‌بخش برای مشتریان گرامی، اقدام به ایجاد چندین روش ارتباطی موثر نموده است. به منظور اطلاع از قیمت فر کانوکشن و آگاهی از شرایط خرید فر پخت کانوکشن می توانید از پل های ارتباطی ذیل استفاده نمایید:

گفتگوی آنلاین

گفتگوی آنلاین

7*24

آماده پاسخگویی به شما هستیم

گفتگوی آنلاین
مراجعه حضوری

مراجعه حضوری

کارخانه: مشهد، بزرگراه آسیایی، کیلومتر 22، ابتدای جاده محمد آباد قائم مقام

دفتر مرکزی: مشهد، خیابان ملک الشعراء  بهار، بین بهار 12 و 14 پلاک 579

تماس تلفنی

کارخانه: 

  05132464090

دفتر مرکزی:

 05138583180

ایمیل

جهت دریافت مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش ما، درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال بفرمایید

فرم درخواست مشاوره

محصولات مرتبط