واگن، ترولی، گاری یا ارابه خمیر، یک تجهیز جانبی کارآمد برای حمل، نگهداری و استراحت خمیر به منظور بهبود فرآیند و کیفیت پخت و همچنین استفاده در فر پخت برای پخت محصول می باشد. شرکت صنایع پخت مشهد، بهعنوان بزرگترین تولیدکننده تجهیزات پخت در ایران، انواع مختلف این تجهیزات را با کیفیت بالا عرضه میکند.
معرفی ارابه، واگن، گاری
ارابه یکی از تجهیزات جانبی بسیار کاربردی در صنعت پخت و پز است که کاربردهای متفاوتی دارد. از مهمترین کاربردهای ارابه می توان به نگهداری و استراحت چانه خمیر جهت تخمیر و بهبود کیفیت پخت و همچنین حمل و جابه جایی آسان سینی ها برای انتقال به فر پخت اشاره کرد. قنادان، نانوایان و افرادی که در زمینه فانتزی پزی و پخت نان های حجیم فعالیت میکنند، از ارابه به عنوان یک تجهیز کاربردی برای انجام این فرآیندها بهره میبرند تا کارها را آسان تر کرده و فرآیند تولید بهینه سازند.
ارابه، یک چرخ دستی مجهز به چهار چرخ و چندین طبقه برای قراردادن سینی ها است. تعداد طبقات در ارابه متفاوت می باشد و طراحی آن به گونه ای در نظر گرفته شده، تا ضمن رعایت فاصله بین طبقات، ارتفاع واگن بیش از اندازه بلند نشود. در تمام ارابهها، ارتفاع کلی ارابه ثابت است و فاصله بین طبقات تغییر می کند. تعداد سینیها به تناسب با تعداد طبقات در ارابه تعیین میشوند.
جنس چرخ ها در ارابه از بهترین نوع انتخاب شده است تا کمترین استهلاک را داشته باشند. برای ارابه پخت که در داخل فر استفاده می شود، از چرخ های چدنی نسوز استفاده می شود تا امکان استفاده در دماهای بالا را داشته باشد و برای ارابه حمل و ارابه نگهداری خمیر در اتاق تخمیر، چرخ ها از جنس پلاستیکی هستند تا بتوانند به راحتی حرکت کنند و به سطح آسیب نرسانند.
در تمامی ارابهها، از چهار چرخ استفاده شده است که دو عدد چرخ متحرک با ترمز قابل تنظیم می باشد تا در زمان جابهجایی یا استراحت خمیر، ارابه بهطور مطمئن و ثابت در محل خود قرار گیرد و دو عدد چرخ ثابت در نظر گرفته شده تا عملکرد بهتری در زمان حمل و جابهجایی ارابه فراهم گردد.
مدل ها و مشخصات فنی ارابه حمل، نگهداری و پخت خمیر
در شرکت صنایع پخت مشهد، ارابهها با کاربری متنوع و در ابعاد مختلف تولید میشوند تا نیازهای مختلف مشتریان را در صنایع نانوایی، قنادی و فانتزیپزی به بهترین شکل ممکن پاسخ دهند. همچنین، امکان تولید ارابه با ابعاد سفارشی بنا به درخواست مشتریان نیز فراهم است.
انواع ارابه از نظر کاربری
با توجه به معرفی نیازهای مختلف در صنعت نانوایی، قنادی و فانتزی پزی، ارابهها در دو دسته اصلی تقسیم میشوند:
ارابه حمل، نگهداری و استراحت چانه خمیر (ارابه کاوردار)
ارابه کاوردار برای استراحت، حمل، و جابهجایی آسان و بهینه چانه خمیر بهعنوان گزینهای ایدهآل شناخته میشود؛ زیرا از خشک شدن سطح خمیر در زمان استراحت چانه جلوگیری میکند. این نوع ارابه بهویژه در نانواییهای سنتی کاربرد گستردهای دارد.
ارابه مخصوص برای استفاده در فر پخت (ارابه بدون کاور).
جهت فرآیند استراحت، حمل و جابهجایی آسان چانه خمیر از محل تهیه خمیر تا اتاق تخمیر، فر پخت و در نهایت پخت محصول داخل فر، ارابه بدون کاور یا همان ارابه مخصوص فر پخت گزینه مناسبی می باشد. این نوع ارابهها که مستقیما در داخل فر قرار میگیرند، به دلیل استفاده از چرخهای نسوز، قابلیت تحمل دمای بالا را دارند و بدون هیچگونه مشکلی در فر استفاده میشوند. قنادیها و مجتمعهای نان فانتزی به دلیل این ویژگی خاص، بهطور گستردهای از این نوع ارابه ها استفاده می کنند؛ به همین دلیل، این ارابه ها به نام های "ارابه فانتزی" و "ارابه قنادی" نیز شناخته می شوند.
انواع ارابه براساس تعداد طبقات
ارابه 9 طبقه
ارابه 12 طبقه
ارابه 14 طبقه
ارابه 16 طبقه
انواع ارابه براساس ابعاد
ارابه 60*90 سانتیمتر
ارابه 60*80 سانتیمتر
ارابه 60*40 سانتیمتر
انواع ارابه از نظر جنس
ارابه تمام استیل
ارابه آهنی
ارابه خمیر 9 طبقه
ابعاد(سانتی متر): 173*66*95
فاصله بین طبقات (سانتی متر): 15.5
وزن تقریبی (کیلوگرم) : 32
ارابه خمیر 12 طبقه
ابعاد(سانتی متر): 173*66*95
فاصله بین طبقات (سانتی متر): 11
وزن تقریبی (کیلوگرم) : 34
ارابه خمیر 14 طبقه
ابعاد(سانتی متر): 173*66*95
فاصله بین طبقات (سانتی متر): 10.5
وزن تقریبی (کیلوگرم) : 36
ارابه خمیر 16 طبقه
ابعاد(سانتی متر): 173*66*95
فاصله بین طبقات (سانتی متر): 9.5
وزن تقریبی (کیلوگرم) : 38
قابلیت ها و ویژگی های ارابه حمل، نگهداری و پخت
- چرخ های مقاوم
- مناسب برای پخت
- مناسب برای حمل و جابه جایی سینی خمیر
- مناسب برای نگهداری و استراحت چانه خمیر
- تنوع در ابعاد، تعداد طبقات و جنس
- کیفیت ساخت بالا
- سهولت در بارگیری و تخلیه سینی ها
- قابلیت تولید به صورت پیچ و مهره ای
- مناسب برای استفاده در قنادی ها، فانتزی پزی ها و نانوایی های سنتی
- دارای استاندارد ملی ایران
- دارای گواهینامه ایز9001
قیمت و گارانتی
برای اطلاع از قیمت ارابه خمیر و دریافت مشاوره پیش از خرید، میتوانید از طریق راههای زیر با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.
گفتگوی آنلاین
7*24
آماده پاسخگویی به شما هستیم
مراجعه حضوری
کارخانه: مشهد، بزرگراه آسیایی، کیلومتر 22، ابتدای جاده محمد آباد قائم مقام
دفتر مرکزی: مشهد، خیابان ملک الشعراء بهار، بین بهار 12 و 14 پلاک 579
تماس تلفنی
کارخانه:
05132464090
دفتر مرکزی:
05138583180
ایمیل
جهت دریافت مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش ما، درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال بفرمایید
سوالات متداول ترولی خمیر
ارابه، واگن، ترولی، ترالی، کالسکه، گاری
در ارابههای مخصوص حمل و نگهداری خمیر و نان که برای استفاده در اتاق تخمیر یا فرهای طبقاتی طراحی شدهاند، از چرخهای پلاستیکی استفاده میشود. این چرخها به دلیل انعطافپذیری و ضربهگیری بالا، برای حمل و جابهجایی آسان مناسب می باشند.
استیل یا آهنی
باتوجه به نوع کاربری، ارابه در دو مدل طراحی می شود: ارابه کاوردار برای نگهداری و استراحت خمیر و ارابه بدون کاور برای استفاده در اتاق تخمیر و داخل فر جهت پخت محصول.
در ارابههای استاندارد، امکان استفاده از سینیهایی با ابعاد 60*90 و 60*80 سانتی متر در هر طبقه وجود دارد. همچنین قابلیت استفاده از سینی هایی با ابعاد 60*40 سانتی متر نیز فراهم است، که در این حالت، می توان در هر طبقه دو عدد سینی جای گذاری کرد.
ارابههای مخصوص فرهای پخت (مانند ارابه فر گردان)، مجهز به چرخهای چدنی هستند. این چرخها به دلیل مقاومت بالا در برابر دما، مناسب برای استفاده در داخل فر پخت میباشند.