انواع فرهای پخت حجیم و نیمه حجیم

در بخش فرهای پخت نان حجیم و نیمه حجیم، جدیدترین فرهای تخصصی پخت نان‌های حجیم را خواهید یافت. در پخت نان‌های حجیم، بخار نقش مهمی در دستیابی به بافت نرم، پوسته طلایی دارد و به فرآیند پخت کمک می‌کند تا نان‌ها رطوبت کافی جذب کنند تا پوسته‌ای ترد و خوش‌طعم ایجاد شود. شرکت صنایع پخت مشهد دستگاه‌های پخت نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم را در سه گروه: طبقه‌ای، گردان و کانوکشن مجهز به سیستم‌های بخار پیشرفته برای مشتریان عزیز طراحی و تولید می‌کند.

فرهای پخت نان حجیم و نیمه حجیم

فرهای پخت

در این صفحه، مجموعه‌ای از جدیدترین و تخصصی‌ترین فرهای پخت صنعتی، نیمه‌صنعتی و خانگی که توسط شرکت صنایع پخت مشهد طراحی و تولید می‌شوند، ارائه شده است. این دستگاه‌های پخت، با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و طراحی حرفه‌ای، پاسخگوی نیاز نانوایی، قنادی، شیرینی‌پزی و فانتزی‌پزی هستند و به شما این امکان را می‌دهند تا کسب‌وکار خود را به شکلی حرفه‌ای مدیریت کنید. از مدل‌های دوار و ثابت گرفته تا تونلی و پرتابل، کلیه فرهای پخت با هدف افزایش بهره‌وری و ارائه کیفیت برتر در فرآیند پخت طراحی شده‌ و در ظرفیت‌ها و سیستم‌های حرارتی متنوع در دسترس می باشند.