• دستگاه نیمه اتوماتیک حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل مناسب برای پخت انواع نان های سنتی از قبیل:نان لواش
  • دستگاه نیمه اتوماتیک حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل مناسب برای پخت انواع پیتزا
  • دستگاه نیمه اتوماتیک حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل مناسب برای پخت انواع نان های سنتی از قبیل:نان بربری

دستگاه نانوایی سنتی و پخت پیتزا حرارت غیر مستقیم دوار پرتابل

دستگاه دوار پرتابل،دستگاه نانوایی،دستگاه نان سنتی

دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک پرتابل، دستگاهي با حرارت صد در صد غيرمستقيم، با قابليت توليد انواع نان هاي سنتي از قبيل: نان تافتون، نان لواش آذري، نان بربري، شيرمال و حتي پيتزا و نان خشک مي باشد.در تولید این دستگاه با توجه به نوع نان توليدي، از انواع چدن هاي: صاف (نان بربري و تافتون)، سوراخدار (نان لواش آذري)، برجسته (نان سنگک سنتي ) استفاده مي شود.مشخصات بیشتر دستگاه دوار پرتابل

سيستم برقي:
سيستم کنترل الکتريکي دستگاه هاي توليد شده در شرکت صنایع پخت مشهد به دو صورت قابل ارائه به مشتري مي باشد.
1.سيستم اتوماتيک : در اين سيستم کليه عمليات کنترل سيستم هاي الکتريکي بوسيله دستگاه PLC نصب شده در تابلو انجام گرفته و اپراتور با صفحه کليد لمسي مي تواند تنظيمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تايمر زمان پخت را انجام دهد و يا برنامه هاي از پيش تعريف شده را انتخاب نمايد.در اين تابلوها کليه اقدامات انجام شده و فعاليت دستگاه قابل ذخيره سازي بوده و امکان کنترل و تنظيم دستگاه از طريق سيستم سرور امکان پذير مي باشد.
2.سيستم مکانيکي: در اين سيستم حرارت به وسيله ترموستات تنظيم مي شود و کليدهاي کنترل در اختيار اپراتور مي باشد.

سيستم حرارتي :
در دستگاه دوار پرتابل با استفاده از يک مبدل خاص، حرارت مورد نياز جهت پخت نان در زير صفحات پخت و روي نان بدون اينکه گازهاي ناشي از سوخت در بستر پخت پراکنده شوند تأمين مي شود و به اين ترتيب محصول نهايي(نان) توليد مي گردد. پخت نان در اين دستگاه با استفاده از دو روش حرارتي تشعشعي و مجاورتي صورت مي گيرد.

 

ويژگي هاي دستگاه نانوایی نیمه اتومات حرارت غیرمستقیم پرتابل

  • انتخاب دستگاه نانوایی سنگک پرتابل به عنوان دستگاه نمونه کشوری در جشنواره علم تا عمل
  • قرار گرفتن محصول پخت يا خمير بر روي چدن خاکستري مناسب(با توجه به دماي فر)
  • استفاده از انواع استنلس استيل مخصوص صنايع غذايي در ساخت نما
  • ماندگاري بالا و عطر و طعم بسيار خوب نان توليدي
  • قابليت کنترل بخار ناشي از تبخير آب خمير با توجه به طراحي کابين پخت
     

دستگاه پخت نان سنتی

مزاياي دستگاه نانوایی نیمه اتومات حرارت غیرمستیم پرتابل

  • به حداقل رساندن فضاي مورد نياز
  • حداکثر مصرف سوخت گاز بر تن 50 متر مکعب و گازوئيل 46/7 ليتر
نمودار مصرف سوخت دستگاه نانوایی پرتابل
  • مصرف سوخت بسيار کم دستگاه پرتابل به علت عايق بندي خوب دستگاه و تک مشعل بودن دستگاه نانوایی
  • بستري کاملا بهداشتي جهت توليد نان
  • مجهز به سيستم کنترل الکترونيکي دما و سرعت
  • داراي نشان استاندارد ملي ايران، نشان CE اتحاديه اروپا و ISO 9001
     

استاندارد دستگاه نانوایی

در شرکت صنایع پخت مشهد ،دستگاه نانوایی سنتی با توجه به نوع نان و ظرفیت پخت در اندازه هاو نوع چدن های متنوع به شرح ذیل تولید می گردد.

دستگاه نانوایی دوار پرتابل

دستگاه دوار پرتابل

برای اطلاع از قیمت دستگاه نانوایی حرارت غیرمستقیم پرتابل و شرایط خرید ماشین آلات پخت نان می توانید به یکی از روش های ذیل اقدام نمایید:


  • گفتگوی آنلاین

  • تماس با شماره تلفن شرکت صنایع پخت مشهد:05132464090(10 خط)

  • ارسال ایمیل

    نام خانوادگی/نام شرکت :0*
    لطفا فیلد نام خانوادگی /نام شرکت را پرکنید

    ایمیل: *
    آدرس ایمیل معتبر وارد کنید

    تماس با :
    ورودی نامعتبر است

    موضوع درخواست :*
    ورودی نامعتبر است

    پیغام :
    Invalid Input

    شماره تماس :
    ورودی نامعتبر است

    استان :
    Invalid Input

    کدامنیتی :*
    کدامنیتی :   RefreshInvalid Input