فر طبقه اي یا فر 1600 ،دستگاهي است با حرارت صد در صد غيرمستقيم با قابليت پخت انواع نان هاي حجيم و نيمه حجيم، انواع کيک ،نان تست و برخي از انواع شيريني ها است. اين فر داراي 4 طبقه است که هر طبقه سيستم بخار جداگانه اي دارد. طبقات فر مي تواند از جنس سنگ ايراني يا سنگ مخصوص (آلماني ) باشد.
دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنين ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.
دستگاه خمير همزن در شرکت صنايع پخت مشهد با ظرفيت هاي مختلف در دو نوع:خميرهمزن آلومينيوم ، خميرهمزن استيل بر اساس استانداردهاي صنعتي توليد مي شود که براي هم زدن همه نوع خمير مورد استفاده قرار مي گيرد.
ميزکار در ابعاد و تعداد طبقات مختلف توليد مي شود که محيط بهداشتي مناسبي براي چانه و فرم دهي خمير فراهم مي کند.
تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.
واگن حمل خمیر یا ارابه در تعداد طبقه های مختلف و به دو صورت: ارابه کاوردار و ارابه بدون کاور به درخواست مشتری تولید می گردد. در طراحی واگن های حمل خمیر نهایت دقت صورت گرفته تا ضمن رعایت فاصله بین طبقات ارتفاع واگن بیش از اندازه بلند نشود. چرخ های استفاده شده در آنها از بهترین نوع بوده تا کمترین استهلاک را داشته باشد. واگن های مورد استفاده در فرهای گردان قنادی دارای چرخ های مخصوص نسوز می باشد.
سینی ها دارای شکل و اندازه های متنوع می باشند و از فلزات مختلف ساخته می شوند و می توانند تمام نیازهای یک واحد تولید نان را فراهم کنند. جنس سینی ها می تواند از آهن، استیل، آلومینیوم و گالوانیزه باشد. خمیر پس از شکل گیری درون سینی ها قرار گرفته و به فر منتقل می شوند. در بعضی از نانوایی ها سینی ها برای استراحت چانه های خمیر مورد استفاده قرار می گیرد.
قالب نان تست در ابعاد مختلف و به صورت قالب تست پرسي و با درب استيل توليد مي شوند اين قالب ها در دو مدل تفلون و غير تفلون تولید می گردند..
دستگاه برش نان تٌست یا تٌست بٌر جهت برش و قطعه نمودن نان هاي تست به صورت نيمه اتومات مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه مولد بخار جهت توليد رطوبت و حرارت در اتاق بخار مورد استفاده قرار می گیرد كه ميزان توليد بخار قابل تنظيم مي باشد.
اتاق بخار یا گرمخانه ،اتاقي است كه خميرهاي فرم گيري شده را جهت تكميل پروسه تخمير به وسيله واگن حمل به داخل آن منتقل نموده و در محيط گرم و مرطوب تخمير انجام مي گيرد و خمير آماده پخت مي شود. اين اتاق با ظرفيت هاي مختلف قابل ساخت مي باشد. جنس بدنه اتاق تخمير با توجه به سفارش مشتري مي تواند استيل يا فولاد با پوشش رنگ كوره باشد. تمامي گرمخانه ها دو جداره بوده و در صورت داشتن مولد بخار حرارت و رطوبت داخل آن قابل كنترل مي باشد.
دستگاه رول کن فانتزی جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع نان های باگت، نان ساندویچی استفاده می شود. در نانوایی های صنعتی رول کن پس از گرد کن قرار گرفته و به وسیله نوار نقاله چانه های خمیر به داخل آن انتقال می یابد
از دستگاه آسیاب مي توان در جهت خرد كردن نان(نان حجیم) و آسياب كردن شكر استفاده نمود.