ماشین آلات پخت خراسان,دستگاه های نانوایی مشهد

 
دستگاه پهن کن دو غلتکی,پهن کن لواش

دستگاه پهن کن دوغلتکی

دستگاه پهن کن دو غلتکی مناسب براي نازک کردن چانه هاي خمير مورد می باشد. پهن کن دو غلتکی در کنار دستگاه نيمه اتومات دوار استفاده مي شود و خمير پس از چانه شدن بين 2 غلتک قرار گرفته و نازک مي شود. اين پهن کن در دو مدل :پهن کن با نوار نقاله و پهن کن بدون نوار نقاله توليد مي شود. فاصله بين دو غلتک قابل تنظيم مي باشدو چانه هاي خمير مي توانند با ضخامت هاي مختلف نازک شوند.این نوع پهن کن معروف به پهن کن رومیزی می باشد.

پهن کن شش غلطکی,شاطر اتومات لواش

شاطر اتومات لواش

دستگاه پهن کن شش غلتکی یا شاطر اتومات جهت نازک کردن خمير مورد استفاده قرار مي گيرد. وقتي اين دستگاه در کنار دستگاه نيمه اتومات دوار قرار مي گيرد نانوا خمير را پس از آنکه به صورت اتومات برش خورد با دست به بستر پخت انتقال مي دهد. در واقع دیگر نیازی به چانه کردن خمیر نمی باشد و زماني که پهن کن در ابتداي دستگاه تونلي اتومات قرار گيرد خمير به صورت اتومات به بستر پخت منتقل مي شود. در اين دستگاه ضخامت خمير قابل تنظيم مي باشدو سرعت عملکرد آن نيز با استفاده از اينورتر قابل کنترل مي باشد.

 
دستگاه خمیرریز,خمیرریز بربری و لواش

دستگاه شاطر اتومات بربری

دستگاه خمير ريز یا دستگاه شاطر اتومات به عنوان فرد شاطر در ابتدای دستگاه اتومات قرار می گیرد و خمير را به صورت ريزشي به سطح نوار پخت انتقال مي دهد. اين دستگاه مجهز به اينورتر مي باشد كه مي توان خروجي خمير را با آن تنظيم نمود. پارو نصب شده بر روي خمير ريز مي تواند به صورت 1 يا 2 يا 3 رديفه باشد.

باند خنک کننده,سرد کن نان,سردکن نان

باند خنک کننده نان

دستگاه باند خنك كننده  یا سرد کن اتومات نان در انتهاي تونل پخت اتومات و نيمه اتومات جهت خنك كردن نان قرار گرفته و نان را به محل بسته بندي انتقال مي دهد. عمل خنك كردن نان به وسيله چند فن انجام مي شود و با اينورتر نصب شده بر روي سرد كن مي توان سرعت نوار را تنظيم نمود.

 
اتاق بخار نان حجیم,گرمخانه نان حجیم

اتاق بخار

اتاق بخار یا گرمخانه ،اتاقي است كه خميرهاي فرم گيري شده را جهت تكميل پروسه تخمير به وسيله واگن حمل به داخل آن منتقل نموده و در محيط گرم و مرطوب تخمير انجام مي گيرد و خمير آماده پخت مي شود. اين اتاق با ظرفيت هاي مختلف قابل ساخت مي باشد. جنس بدنه اتاق تخمير با توجه به سفارش مشتري مي تواند استيل يا فولاد با پوشش رنگ كوره باشد. تمامي گرمخانه ها دو جداره بوده و در صورت داشتن مولد بخار حرارت و رطوبت داخل آن قابل كنترل مي باشد.

مولد بخار,دستگاه تولید بخار نان فانتزی

دستگاه مولد بخار

دستگاه مولد بخار جهت توليد رطوبت و حرارت در اتاق بخار مورد استفاده قرار می گیرد كه ميزان توليد بخار قابل تنظيم مي باشد.

 
قالب نان تست,انواع قالب نان تست

قالب نان تٌست

قالب نان تست در ابعاد مختلف و به صورت قالب تست پرسي و با درب استيل توليد مي شوند اين قالب ها در دو مدل تفلون و غير تفلون تولید می گردند.

دستگاه برش نان تست

دستگاه برش نان تٌست

دستگاه برش نان تٌست  یا تٌست بٌر جهت برش و قطعه نمودن نان هاي تست به صورت نيمه اتومات مورد استفاده قرار می گیرد.

 
ارابه,واگن حمل خمیر

واگن حمل و نگهداری خمیر

واگن حمل خمیر یا ارابه در تعداد طبقه های مختلف و به دو صورت: ارابه کاوردار و ارابه بدون کاور به درخواست مشتری تولید می گردد. در طراحی واگن های حمل خمیر نهایت دقت صورت گرفته تا ضمن رعایت فاصله بین طبقات ارتفاع واگن بیش از اندازه بلند نشود. چرخ های استفاده شده در آنها از بهترین نوع بوده تا کمترین استهلاک را داشته باشد. واگن های مورد استفاده در فرهای گردان قنادی دارای چرخ های مخصوص نسوز می باشد.

سینی پخت نان,سینی نگهدارنده چانه خمیر

انواع سینی های نان

سینی ها دارای شکل و اندازه های متنوع می باشند و از فلزات مختلف ساخته می شوند و می توانند تمام نیازهای یک واحد تولید نان را فراهم کنند. جنس سینی ها می تواند از آهن، استیل، آلومینیوم و گالوانیزه باشد. خمیر پس از شکل گیری درون سینی ها قرار گرفته و به فر منتقل می شوند. در بعضی از نانوایی ها سینی ها برای استراحت چانه های خمیر مورد استفاده قرار می گیرد.