دستگاه خمیر همزن در شرکت صنایع پخت مشهد با ظرفیت های مختلف در دو نوع:خمیرهمزن آلومینیوم ، خمیرهمزن استیل بر اساس استانداردهای صنعتی تولید می شود که برای هم زدن همه نوع خمیر مورد استفاده قرار می گیرد.
تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.
دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنین ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.
از دستگاه آسیاب مي توان در جهت خرد كردن نان(نان حجیم) و آسياب كردن شكر استفاده نمود.
دستگاه ميكسر قنادي یا دستگاه سفیده زن قنادی داراي 2 مخزن 60 كيلويي و 3 پارو مخصوص همزدن سفيده و زرده تخم مرغ و انواع خمير و خامه بوده و قابل تنظيم در 2 سرعت مي باشد.
دستگاه پهن کن قنادی یا کره پهن کن جهت پهن كردن انواع خمير شيريني در قنادي ها كاربرد دارد. اين دستگاه داراي سرعت رفت و برگشت بوده و درجه ضخامت خمير با اين دستگاه قابل تنظيم مي باشد.
دستگاه رول کن فانتزی جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع نان های باگت، نان ساندویچی استفاده می شود. در نانوایی های صنعتی رول کن پس از گرد کن قرار گرفته و به وسیله نوار نقاله چانه های خمیر به داخل آن انتقال می یابد
دستگاه تقسیم کن خمیر یا چانه کن خمیر در خطوط پیوسته و ناپیوسته تولید نان به کار رفته و عمل برش خمیر به اندازه های مختلف و گرد کردن خمیر را انجام می دهد.
دستگاه میکسر اسپیرال یا دستگاه خمیر همزن اسپیرال جهت استفاده در نانوایی های صنعتی ، شیرینی پزی ، رستوران ها و ... قابل استفاده می باشد. مشخصات این دستگاه به شرح ذیل می باشد :
میزکار در ابعاد و تعداد طبقات مختلف تولید می شود که محیط بهداشتی مناسبی برای چانه و فرم دهی خمیر فراهم می کند.
میز توری سردکن نان در ابعاد و تعداد طبقات مختلف جهت خنک کردن نان مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت سفارش مشتری می تواند به صورت توری سردکن چرخدار یا توری سرد کن تاشو تولید شود.