نان سنگک سنتی,دستگاه نانوایی سنگک دستی

دستگاه نانوایی حرارت غیر مستقیم اتوماتیک نان سنگک

دستگاه دوار پرتابل سنگک،دستگاه اتومات نانوایی سنگک،دستگاه نان سنگک سنتی

خط تولید اتوماتیک دوار پرتابل جهت تولید نان سنگک در شرکت صنایع پخت مشهد طراحی و تولید گردیده است . این خط شامل دستگاه پخت و تجهیزات به شرح ذیل می باشد :

دستگاه پخت حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل

دستگاه نانوایی  پرتابل سنگک با حرارت صد در صد غيرمستقيم جهت توليد نان سنگک  توليد می گردد. خمير سنگک  بر روي چدن فرو رفته و برجسته انتقال يافته و نان سنگک را با ظاهر و طعم سنتي خود توليد مي کند.

سيستم برقي:
سيستم کنترل الکتريکي دستگاه هاي توليد شده در شرکت صنایع پخت مشهد به دو صورت قابل ارائه به مشتري مي باشد.


1.سيستم اتوماتيک : در اين سيستم کليه عمليات کنترل سيستم هاي الکتريکي بوسيله دستگاه PLC نصب شده در تابلو انجام گرفته و اپراتور با صفحه کليد لمسي مي تواند تنظيمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تايمر زمان پخت را انجام دهد و يا برنامه هاي از پيش تعريف شده را انتخاب نمايد.در اين تابلوها کليه اقدامات انجام شده و فعاليت دستگاه قابل ذخيره سازي بوده و امکان کنترل و تنظيم دستگاه از طريق سيستم سرور امکان پذير مي باشد.

2.سيستم کنترلی ساده:در این سیستم حرارت به وسیله ترموستات تنظیم می شود و سرعت چرخش صفحه پخت به وسیله اینورتر قابل تنظیم بوده و سایر کلیدهای کنترل در اختیار اپراتور می باشد.

سيستم حرارتي :
در دستگاه دوار پرتابل سنگک با استفاده از دو مبدل خاص، حرارت مورد نياز جهت پخت نان در زير صفحات پخت و روي نان بدون اينکه گازهاي ناشي از سوخت در بستر پخت پراکنده شوند تأمين مي شود و به اين ترتيب محصول نهايي(نان) توليد مي گردد. پخت نان در اين دستگاه با استفاده از دو روش حرارتي تشعشعي و مجاورتي صورت مي گيرد.

 

ويژگي هاي دستگاه پخت حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل سنگک :

  • انتخاب دستگاه نانوایی سنگک پرتابل به عنوان دستگاه نمونه کشوری در جشنواره علم تا عمل
  • قرار گرفتن محصول پخت يا خمير بر روي چدن خاکستري فرورفته و برجسته(با توجه به دماي فر)
  • استفاده از انواع استنلس استيل مخصوص صنايع غذايي در ساخت نما
  • ماندگاري بالا و عطر و طعم بسيار خوب نان توليدي همانند نان سنگک سنتی
  • قابليت کنترل بخار ناشي از تبخير آب خمير با توجه به طراحي کابين پخت
     

نان سنگک سنتی

مزاياي دستگاه پخت حرارت غیرمستیم دوار پرتابل سنگک

  • به حداقل رساندن فضاي مورد نياز
  • حداکثر مصرف سوخت گاز بر تن 50 متر مکعب و گازوئيل 7/46 ليتر
  • مصرف سوخت بسيار کم دستگاه پرتابل به علت عايق بندي خوب دستگاه و تک مشعل بودن دستگاه نانوایی
  • بستري کاملا بهداشتي جهت توليد نان
  • مجهز به سيستم کنترل الکترونيکي دما و سرعت
  • دستگاه قابل حمل و عایق شده.
  • داراي نشان استاندارد ملي ايران، نشان CE اتحاديه اروپا و ISO 9001

استاندارد دستگاه نانوایی

میکسر خمیر سنگک

میکسر خمیر نان سنگک

 میکسر خمیر نان سنگک با سرعت بالا مجهز به تغار جدا شونده و پایه مخصوص جهت انتقال به بالابر و خمیر ریز که  قابلیت تولید  100 کیلو گرم خمیر در هر سیکل کاری را دارا می باشد.






بالابر سنگک

بالابر تغار خمیر نان سنگک

بالابر تغار جهت انتقال خمیر به داخل خمیرریز مورد استفاده قرار می گیرد  و قابل نصب بر روی دستگاه پخت می باشد.

خمیر پهن کن پنوماتیک نان سنگک

خمیر پهن کن پنوماتیک ، جهت  پهن کردن خمیر نان سنگک با قابلیت تعیین ضخامت و مجهز به  کنجد پاش اتوماتیک می باشد.تمامی قسمت های مجاور خمیر از استینلس استیل نگیر مخصوص صنایع غذایی ساخته شده اند

در شرکت صنایع پخت مشهد ،دستگاه اتومات نان سنگک با مشخصات فنی به شرح ذیل تولید می گردد.

دستگاه پخت اتوماتیک حرارت غیرمستقیم نان سنگک

دستگاه نان سنگک سنتی

دستگاه اتومات نان سنگک

میکسر نان سنگک

میکسر نان

بالابر خمیر نان سنگک

بالابر خمیر

پهن کن پنوماتیک خمیر نان سنگک

خمیرریز نان سنگک

برای اطلاع از قیمت دستگاه تمام اتوماتیک سنگک و شرایط خرید ماشین آلات پخت نان می توانید به یکی از روش های ذیل اقدام نمایید:


  • گفتگوی آنلاین


  • تماس با شماره تلفن شرکت صنایع پخت مشهد:05132464090(10 خط)

  • ارسال ایمیل

    نام خانوادگی/نام شرکت :0*
    لطفا فیلد نام خانوادگی /نام شرکت را پرکنید

    ایمیل: *
    آدرس ایمیل معتبر وارد کنید

    تماس با :
    ورودی نامعتبر است

    موضوع درخواست :*
    ورودی نامعتبر است

    پیغام :
    Invalid Input

    شماره تماس :
    ورودی نامعتبر است

    استان :
    Invalid Input

    کدامنیتی :*
    کدامنیتی :   RefreshInvalid Input