• فارسی
  • Arabic
  • روسی
  • Bengali(bn)
  • French (fr-FR)
  • English (UK)
  • صفحه اصلی
  • user_comment.png درباره ما
  • process.png محصولات
  • process.png خطوط تولید نان
    • خط تولید نان لواش نان لواش سنتی,نان لواش اتومات,نان عراقی خط تولید نان بربری نان بربری سنتی,بربری اتومات خط تولید نان تافتون نان تافتون,نان گرده
       
      خط تولید نان سنگک نان سنگک اتومات,نان سنگک دستی,نان سنگک سنتی خط تولید نان حجیم نان حجیم,نان ساندویچی,نان باگت,نان مک دونات,نان گیسویی خط تولید شیرینی شیرینی خامه ای,کیک,مرغ سخاری
       

       

  • note.png اخبار
  • help.png سوالات متداول
  • telephone.png تماس با ما

آیا می دانید منظور از PH آرد چیست؟

منظور یون هیدرژن موجود در یک لیتر آب که از اختلاط نمونه آرد ، طبق روش آزمون مربوطه بدست می آید می باشد

دانستنی ها

  • آرد چه نوع ماده ای است؟
  • آیا می دانید منظور از PH آرد چیست؟
  • اتاق تخمیر ثانویه-اتاق تخمیر نهایی
  • انواع آرد را بشناسید
  • بسته بندی نان
  • تخمیر میانی چیست؟
  • فرق جوش شیرین با مخمر چیست؟
  • مشخصات نان بربری
  • مشخصات نان لواش سنتی
  • نان تافتون

دسترسی سریع محصولات

  • دستگاه پخت ∨
  • تجهیزات پخت ∨
دستگاه دوار معمولي،دستگاه نانوايي،دستگاه نان سنتي،دستگاه حرارت مستقيم

 دستگاه دوار معمولي

 
دستگاه دوار پرتابل،دستگاه حرارت غير مستقيم پرتابل،دستگاه نان سنتي

 دستگاه دوار پرتابل

 
دستگاه اتوماتیک سنگک

دستگاه اتوماتیک پرتابل سنگک

 
دستگاه دوار پرتابل،دستگاه نان سنگک،دستگاه حرارت غير مستقيم پرتابل،دستگاه چدن برجسته

دستگاه دوار پرتابل سنگک

 
دستگاه حرارت غير مستقيم تونلي،دستگاه تونلي،دستگاه تمام اتومات،دستگاه نان سنتي

دستگاه تونلي 7800

 
لواش متری,دستگاه تونلي،دستگاه تمام اتومات

دستگاه کمبو5000

 
فر فانتزي،فر طبقه اي

فر فانتزي،طبقه اي

 
فر گازي،فر خانگي،فر طبقه اي

فرطبقه اي گازي

 
فر گردان قنادي

فر گردان قنادي

 
کانتينر سيار ،خبازخانه صحرايي،کانتينر نانوايي

کانتينر سيار نانوايي

 
خط تمام اتومات صنعتي،خط نان صنعتي،خط صنعتي،نان صنعتي

خط تمام اتومات صنعتي

 

 

خمیرهمزن-نانوایی،میکسر-نانوایی

خمیرهمزن

 
خمیرهمزن-نانوایی،میکسر-نانوایی,میکسر اسپیرال

میکسر اسپیرال

 
پهن کن-شش-غلطکی،شاطر-اتومات-لواش

شاطر اتومات لواش

 
پهن کن افقی سه مرحله ای

پهن کن افقی سه مرحله ای

 
شاطر اتومات بربری و سنگک،خمیرریز بربری و سنگک

شاطر اتومات بربری و سنگک

 
میکسر قنادی،میکسر تخم مرغ

میکسر قنادی

 
پهن کن قنادی،کره پهن کن قنادی

پهن کن قنادی

 
رول کن فانتزی

رول کن فانتزی

 
دستگاه برش نان تست،تست بر

دستگاه برش نان تست

 
گرمخانه،اتاق بخار،کابین بخار،اتاق تخمیر

اتاق بخار

 

شما اینجا هستید: خانه - دانستنی های نانوایی - آیا می دانید منظور از پی اچ آرد چیست؟
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • محصولات
  • خطوط تولید نان
  • اخبار
  • سوالات متداول
  • تماس با ما

دانلود کاتالوگ

  • کــاتالوگ فـارسی
    (دانـــلـــود)
  • کاتالوگ انگلیسی
    (دانـــلـــود)
  • کــــاتالوگ روسی
    (دانـــلـــود)
  • کــــــاتالوگ عربی
    (دانـــلـــود)
 

آدرس ایمیل

  • مــدیـر عـامـــل:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • مــدیـر کـارخانه:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • مــدیـر بازاریابی:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • مــدیـر فـــروش:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • کارشناس فروش:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • کارشناس فروش:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • کارشناس فروش:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • تحقیق و توسعه:

    R&D @Mbico.ir

شماره های تماس

  • دفتر مرکزی و کارخانه
    تلفن:
    05138583180 -05132464090 (10 خط)
    فاکس:
    05138583189-05132463459
بالا
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت صنایع پخت مشهد می باشد