دستگاه و تجهیزات نان سنگک سنتی با دستگاه پرتابل

خط تولید نان سنگک نیمه اتوماتیک با دستگاه دوار پرتابل

برای راه اندازی خط تولید یا نانوایی نان سنگک  نیمه اتوماتیک نیاز به دستگاه و تجهیزات پخت نان به شرح ذیل می باشد:

دستگاه پخت حرارت غیرمستقیم دوار پرتابل سنگک

دستگاه دوار پرتابل سنگک،دستگاه نانوایی سنگک،دستگاه نان سنگک سنتی

دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک پرتابل سنگک با حرارت صد در صد غيرمستقيم جهت توليد نان سنگک در شرکت صنایع پخت مشهد طراحي و توليد گرديده است. خمير سنگک به شيوه سنتي از طريق پارو بر روي چدن فرو رفته و برجسته انتقال يافته و نان سنگک را با ظاهر و طعم سنتي خود توليد مي کند.

 
الک آرد نان سنگک,الک برقي

دستگاه الک آرد

دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنين ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.

خميرهمزن نان سنگک,خميرگير

دستگاه خميرهمزن

دستگاه خمير همزن در شرکت صنايع پخت مشهد با ظرفيت هاي مختلف در دو نوع:خميرهمزن آلومينيوم ، خميرهمزن استيل بر اساس استانداردهاي صنعتي توليد مي شود که براي هم زدن همه نوع خمير مورد استفاده قرار مي گيرد.

 
تغارخمیرنان سنگک,تشتک خمیر,لگن خمیر

تغارخمیر

تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.

توری نان سرد کن نانوایی,توری نان

توری نان سرد کن

میز توری سردکن نان در ابعاد و تعداد طبقات مختلف جهت خنک کردن نان مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت سفارش مشتری می تواند به صورت توری سردکن چرخدار یا توری سرد کن تاشو تولید شود.