خط تولید نان لواش نیمه اتوماتیک با دستگاه دوار ثابت
برای راه اندازی و نصب این نوع خط تولید، نیاز به عایق بندی دستگاه پخت (آجرچینی اطراف دستگاه)در محل نصب می باشد.نوع چدن دستگاه با توجه به سفارش مشتری به سه صورت صاف،قوس یا سوراخدار تولید می گردد.عمل پهن کردن خمیر نان لواش می تواند به سه صورت:دستی،پهن کن رومیزی،پهن کن چهار یا شش غلتکی صورت گیرد که در صورت استفاده از پهن کن شش یا چهار غلطکی نیازی به چانه کردن خمیر نیست و شاطر بعد از آماده شدن خمیر،آن را به مخزن پهن کن انتقال می دهد.پس از پهن شدن خمیر توسط غلتک ها خمیر بر روی نوار نقاله انتقال پیدا کرده و توسط کاتر پهن کن برش خورده می شود.حال شاطر خمیر پهن و برش خورده شده را به وسیله ناونده به بستر پخت انتقال می دهد.