دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک پرتابل سنگک با حرارت صد در صد غيرمستقيم جهت توليد نان سنگک در شرکت صنایع پخت مشهد طراحي و توليد گرديده است. خمير سنگک به شيوه سنتي از طريق پارو بر روي چدن فرو رفته و برجسته انتقال يافته و نان سنگک را با ظاهر و طعم سنتي خود توليد مي کند.
دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنين ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.
دستگاه خمير همزن در شرکت صنايع پخت مشهد با ظرفيت هاي مختلف در دو نوع:خميرهمزن آلومينيوم ، خميرهمزن استيل بر اساس استانداردهاي صنعتي توليد مي شود که براي هم زدن همه نوع خمير مورد استفاده قرار مي گيرد.
تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.
میز توری سردکن نان در ابعاد و تعداد طبقات مختلف جهت خنک کردن نان مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت سفارش مشتری می تواند به صورت توری سردکن چرخدار یا توری سرد کن تاشو تولید شود.