دستگاه نانوایی بربری
نان بربری یکی از نانهای محبوب و معروف در فرهنگهای مختلف جهان است که بطور سنتی و هم صنعتی تهیه و تولید میشود و معمولاً دارای سطح خارجی شکننده و داخلی نرم است. امروزه نانوایان، با افزودن مواد مختلفی مانند زیره، کنجد، رومال و سبوس، نان بربری را در طعم و مزههای متفاوتی پخت می کنند تا استفاده آن برای مصرفکنندگان، جذابتر گردد. نان بربری به دلیل ظاهر جذاب و طعم متفاوت به عنوان یک نان سنتی پر مصرف در میان خانوادهها و رستورانها مورد استقبال بسیار قرار گرفته است.
با توجه به تولید نان بربری در مناطق مختلف و همچنین تفاوتهای فرهنگی و جغرافیایی، این نان در مدلهای مختلف به شرح ذیل پخت می گردد.
- نان بربری ساده
- نان بربری حجیم
- نان بربری روغنی
- نان بربری کنجدی
- نان بربری شیرین یا همان شیرمال
- نان بربری حجیم
دستگاه نانوایی بربری یکی از مهمترین تجهیزات برای پخت نان بربری با کیفیت بالا است و میتواند جایگزین مناسبی، برای تنورهای قدیمی باشد. با توجه به تنوع گستردهی ماشینهای پخت نان و یا دستگاه های نانوایی، عامل اساسی که میتواند تفاوتهای قابل توجهی در بین نانواییها ایجاد کند، دستگاه پخت نان مورد استفاده است. بکارگیری یک دستگاه پخت نان بربری عالی تاثیر چشمگیری در طعم و مزه و کیفیت نان بربری و کاهش هزینههای نانوایی برای نانوایان را دارد. انواع مختلفی از دستگاه های پخت نان بربری، در دسترس است که با توجه به ویژگیهای متنوعی مانند نوع نان بربری، حجم تولید، روش پخت، سیستم حرارتی و سایر عوامل، قابل انتخاب میباشد.
در اینجا مدل های دستگاه نانوایی بربری را براساس ویژگی های متفاوت و مهم تقسیم بندی می کنیم:
انواع دستگاه نانوایی بربری بر اساس نحوه عملکرد
دستگاه نانوایی اتومات بربری
با بکارگیری یک دستگاه شاطر بربری (خمیرریز) در کنار دستگاه پخت بربری تونلی، می توان فر تونلی را به یک دستگاه نانوایی اتوماتیک نان بربری تبدیل کرد و بدون دخالت دست به صورت کاملا بهداشتی در ظرفیت های بالا نان بربری را با بهترین کیفیت، پخت کرد. کارکرد دستگاههای تونلی به این صورت است که قادرند در فواصل زمانی منظم و با سرعت بالا، تعداد زیادی نان بربری را تولید کنند، این امر بهبودی عمده در تولید و افزایش بهرهوری در صنعت نانوایی ایجاد کرده است. در نانوایی اتوماتیک، فرآیند پهن کردن خمیر و انتقال آن به بستر پخت به صورت اتومات و بدون نیاز به نیروی انسانی، که نقش شاطر را ایفا میکند انجام می شود.دستگاه نانوایی نیمهاتوماتیک بربری
فرآیند پهن کردن خمیر و انتقال آن به بستر پخت توسط نیروی انسانی یا همان شاطر انجام میشود.انواع دستگاه نانوایی بربری بر اساس ظرفیت تولید
دستگاه پخت نان بربری کوچک
برای پخت نان بربری در ظرفیت های پایین تر، دستگاه پخت دوار در سایز کوچک پیشنهاد می شود.دستگاه پخت نان بربری بزرگ
برای پخت نان بربری در ظرفیت های بالا، دستگاه پخت تونلی سایز بزرگ پیشنهاد می شود. تا امکان پخت نان بربری به صورت چند ردیفه نیز وجود داشته باشد.انواع دستگاه نانوایی بربری بر اساس سیستم حرارتی
دستگاه نانوایی بربری حرارت غیرمستقیم
این مدل از دستگاه نانوایی بربری، مصرف سوخت کاملا بهینه ای دارد و در یک بستر کاملا بهداشتی نان پخت می شود.دستگاه نانوایی بربری شعله مستقیم
انواع دستگاه نانوایی بربری در صنایع پخت مشهد
با توجه به استفاده گسترده از نان بربری در سراسر جهان، شرکت صنایع پخت مشهد با بهرهگیری از آخرین استانداردهای جهانی و بهرهمندی از تکنولوژیهای نوین، مدل های متنوعی از دستگاه نانوایی بربری را طراحی و تولید کرده است. این شرکت توانسته است با ارائهی دستگاه های پخت نان بربری برای تولید یک نان بربری سنتی با کیفیت، به نیازهای نانوایان کشورمان و همچنین ایرانیان مقیم در خارج از کشور پاسخ دهد. در صنایع پخت مشهد، انواع مدلهای دستگاه نانوایی بربری به سه گروه تقسیم میشوند:
-
دستگاه پخت بربری دوار
-
دستگاه پخت بربری تونلی
-
فر طبقه ای پخت بربری حجیم
ویژگیهای مهم در انتخاب دستگاه نانوایی بربری کدام است؟
برای انتخاب یک دستگاه نانوایی بربری با کیفیت، آشنایی با ویژگیهای مهم این دستگاه پخت ضروری است. یکی از مهمترین عوامل در این انتخاب دستگاه نانوایی، شناخت شرکت سازنده و برند تولیدکننده دستگاه پخت است. این اطلاعات میتوانند دید جامعی از کیفیت دستگاه پخت به شما ارائه دهند و اعتماد شما به محصول را افزایش دهند. شرکت صنایع پخت مشهد، بزرگترین تولیدکننده ماشینآلات پخت در ایران است و ماشینآلات پخت با کیفیتی تولید میکند. دیگر ویژگیهای مهم یک دستگاه نانوایی بربری خوب شامل موارد زیر میشود:- ایمنی
- کارایی بالا
- مصرف انرژی بهینه
- طراحی مقاوم و بروز
- سهولت در استفاده
- گارانتی و خدمات پس از فروش