دستگاه و تجهیزات نان سنگک سنتی با دستگاه دوار

خط تولید نان سنگک نیمه اتوماتیک با دستگاه دوار ثابت

برای راه اندازی خط تولید یا نانوایی نان سنگک  نیمه اتوماتیک نیاز به دستگاه و تجهیزات پخت نان به شرح ذیل می باشد:

دستگاه نانوایی سنگک سنتی دوار,دستگاه چدن برجسته

 

دستگاه پخت دوار ثابت سنگک

دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک دوار ثابت ،دستگاهي شعله مستقيم يا شعله غير مستقيم، با قابليت توليد انواع نان هاي سنتي از قبيل: نان تافتون، نان لواش ، نان بربري، نان سنگک،نان پنیر سبزی،شيرمال و حتي پيتزا و نان خشک مي باشد. بر اساس نوع نان توليدي از انواع چدن هاي صاف (نان بربري و تافتون)، حفره دار منظم يا نا منظم (نان لواش آذري)، برجسته و فرو رفته (نان سنگک سنتي ) در توليد اين دستگاه استفاده مي شود. اين دستگاه در محل نصب عايق مي گردد و پس از آن قابل راه اندازي مي باشد.

 
الک آرد نان سنگک,الک برقي

دستگاه الک آرد

دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنين ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.

خميرهمزن نان سنگک,خميرگير

دستگاه خميرهمزن

دستگاه خمير همزن در شرکت صنايع پخت مشهد با ظرفيت هاي مختلف در دو نوع:خميرهمزن آلومينيوم ، خميرهمزن استيل بر اساس استانداردهاي صنعتي توليد مي شود که براي هم زدن همه نوع خمير مورد استفاده قرار مي گيرد.

 
تغارخمیر نان سنگک,تشتک خمیر,لگن خمیر

تغارخمیر

تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.

توری نان سرد کن نانوایی,توری نان

توری نان سرد کن

میز توری سردکن نان در ابعاد و تعداد طبقات مختلف جهت خنک کردن نان مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت سفارش مشتری می تواند به صورت توری سردکن چرخدار یا توری سرد کن تاشو تولید شود.