![نمایشگاه مجازی صنایع پخت مشهد نمایشگاه مجازی ibex2019](/images/exposition/Ibex2019.png)
دستگاه خمیر همزن در شرکت صنایع پخت مشهد با ظرفیت های مختلف در دو نوع:خمیرهمزن آلومینیوم ، خمیرهمزن استیل بر اساس استانداردهای صنعتی تولید می شود که برای هم زدن همه نوع خمیر مورد استفاده قرار می گیرد.
تغار خمیر در ابعاد مختلف با پایه چرخدار جهت نگهداری و حمل خمیر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از تغار خمیر برای استراحت خمیر در خارج از خمیرهمزن بسیار مناسب می باشد.
دستگاه الک آرد به منظور الک نمودن ، پاکسازي آرد و هوادهي آرد کاربرد دارد. استفاده از الک آرد در توليد نان منجر تسريع فرايند تخمير و توليد نان با کيفيت خواهد شد همچنین ماندگاري نان را به دنبال خواهد داشت.
از دستگاه آسیاب مي توان در جهت خرد كردن نان(نان حجیم) و آسياب كردن شكر استفاده نمود.
دستگاه ميكسر قنادي یا دستگاه سفیده زن قنادی داراي 2 مخزن 60 كيلويي و 3 پارو مخصوص همزدن سفيده و زرده تخم مرغ و انواع خمير و خامه بوده و قابل تنظيم در 2 سرعت مي باشد.
دستگاه پهن کن قنادی یا کره پهن کن جهت پهن كردن انواع خمير شيريني در قنادي ها كاربرد دارد. اين دستگاه داراي سرعت رفت و برگشت بوده و درجه ضخامت خمير با اين دستگاه قابل تنظيم مي باشد.
دستگاه رول کن فانتزی جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع نان های باگت، نان ساندویچی استفاده می شود. در نانوایی های صنعتی رول کن پس از گرد کن قرار گرفته و به وسیله نوار نقاله چانه های خمیر به داخل آن انتقال می یابد
دستگاه تقسیم کن خمیر یا چانه کن خمیر در خطوط پیوسته و ناپیوسته تولید نان به کار رفته و عمل برش خمیر به اندازه های مختلف و گرد کردن خمیر را انجام می دهد.
دستگاه میکسر اسپیرال یا دستگاه خمیر همزن اسپیرال جهت استفاده در نانوایی های صنعتی ، شیرینی پزی ، رستوران ها و ... قابل استفاده می باشد. مشخصات این دستگاه به شرح ذیل می باشد :
میزکار در ابعاد و تعداد طبقات مختلف تولید می شود که محیط بهداشتی مناسبی برای چانه و فرم دهی خمیر فراهم می کند.
میز توری سردکن نان در ابعاد و تعداد طبقات مختلف جهت خنک کردن نان مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت سفارش مشتری می تواند به صورت توری سردکن چرخدار یا توری سرد کن تاشو تولید شود.
دستگاه پهن کن دو غلتکی مناسب براي نازک کردن چانه هاي خمير مورد می باشد. پهن کن دو غلتکی در کنار دستگاه نيمه اتومات دوار استفاده مي شود و خمير پس از چانه شدن بين 2 غلتک قرار گرفته و نازک مي شود. اين پهن کن در دو مدل :پهن کن با نوار نقاله و پهن کن بدون نوار نقاله توليد مي شود. فاصله بين دو غلتک قابل تنظيم مي باشدو چانه هاي خمير مي توانند با ضخامت هاي مختلف نازک شوند.این نوع پهن کن معروف به پهن کن رومیزی می باشد.
دستگاه پهن کن شش غلتکی یا شاطر اتومات جهت نازک کردن خمير مورد استفاده قرار مي گيرد. وقتي اين دستگاه در کنار دستگاه نيمه اتومات دوار قرار مي گيرد نانوا خمير را پس از آنکه به صورت اتومات برش خورد با دست به بستر پخت انتقال مي دهد. در واقع دیگر نیازی به چانه کردن خمیر نمی باشد و زماني که پهن کن در ابتداي دستگاه تونلي اتومات قرار گيرد خمير به صورت اتومات به بستر پخت منتقل مي شود. در اين دستگاه ضخامت خمير قابل تنظيم مي باشدو سرعت عملکرد آن نيز با استفاده از اينورتر قابل کنترل مي باشد.
دستگاه خمير ريز یا دستگاه شاطر اتومات به عنوان فرد شاطر در ابتدای دستگاه اتومات قرار می گیرد و خمير را به صورت ريزشي به سطح نوار پخت انتقال مي دهد. اين دستگاه مجهز به اينورتر مي باشد كه مي توان خروجي خمير را با آن تنظيم نمود. پارو نصب شده بر روي خمير ريز مي تواند به صورت 1 يا 2 يا 3 رديفه باشد.
دستگاه باند خنك كننده یا سرد کن اتومات نان در انتهاي تونل پخت اتومات و نيمه اتومات جهت خنك كردن نان قرار گرفته و نان را به محل بسته بندي انتقال مي دهد. عمل خنك كردن نان به وسيله چند فن انجام مي شود و با اينورتر نصب شده بر روي سرد كن مي توان سرعت نوار را تنظيم نمود.
اتاق بخار یا گرمخانه ،اتاقي است كه خميرهاي فرم گيري شده را جهت تكميل پروسه تخمير به وسيله واگن حمل به داخل آن منتقل نموده و در محيط گرم و مرطوب تخمير انجام مي گيرد و خمير آماده پخت مي شود. اين اتاق با ظرفيت هاي مختلف قابل ساخت مي باشد. جنس بدنه اتاق تخمير با توجه به سفارش مشتري مي تواند استيل يا فولاد با پوشش رنگ كوره باشد. تمامي گرمخانه ها دو جداره بوده و در صورت داشتن مولد بخار حرارت و رطوبت داخل آن قابل كنترل مي باشد.
دستگاه مولد بخار جهت توليد رطوبت و حرارت در اتاق بخار مورد استفاده قرار می گیرد كه ميزان توليد بخار قابل تنظيم مي باشد.
قالب نان تست در ابعاد مختلف و به صورت قالب تست پرسي و با درب استيل توليد مي شوند اين قالب ها در دو مدل تفلون و غير تفلون تولید می گردند.
دستگاه برش نان تٌست یا تٌست بٌر جهت برش و قطعه نمودن نان هاي تست به صورت نيمه اتومات مورد استفاده قرار می گیرد.
واگن حمل خمیر یا ارابه در تعداد طبقه های مختلف و به دو صورت: ارابه کاوردار و ارابه بدون کاور به درخواست مشتری تولید می گردد. در طراحی واگن های حمل خمیر نهایت دقت صورت گرفته تا ضمن رعایت فاصله بین طبقات ارتفاع واگن بیش از اندازه بلند نشود. چرخ های استفاده شده در آنها از بهترین نوع بوده تا کمترین استهلاک را داشته باشد. واگن های مورد استفاده در فرهای گردان قنادی دارای چرخ های مخصوص نسوز می باشد.
سینی ها دارای شکل و اندازه های متنوع می باشند و از فلزات مختلف ساخته می شوند و می توانند تمام نیازهای یک واحد تولید نان را فراهم کنند. جنس سینی ها می تواند از آهن، استیل، آلومینیوم و گالوانیزه باشد. خمیر پس از شکل گیری درون سینی ها قرار گرفته و به فر منتقل می شوند. در بعضی از نانوایی ها سینی ها برای استراحت چانه های خمیر مورد استفاده قرار می گیرد.